logo
Webshop keurmerk

Zitten

Populairste producten

Kinderstoelen

Kinderstoelen online bestellen bij Babyhuis Casita

Op zoek naar een voordelige kinderstoel? Dan moet u bij Babyhuis Casita zijn! Hier vindt u kinderstoelen in alle soorten en maten: groot tot klein, kinderstoelen die meegroeien met uw baby of een echte klassieker. In ons aanbod vindt iedereen de perfecte kinderstoel!

Welk model past het beste bij mij?

Het kan zijn dat u door dit brede aanbod door de bomen het bos niet meer ziet. Babyhuis Casita helpt u graag met het uitzoeken van de kinderstoel die het beste bij uw situatie past. Zoekt u bijvoorbeeld een kinderstoel die meegroeit met uw baby? Dan is de Stokke Tripp Trapp of Baby Dan de ideale keus voor u! Deze meegroeistoelen / doorgroeistoelen hebben een in hoogte verstelbaar zitgedeelte. Hierdoor hebben uw kindje en u vele jaren plezier van één stoel, een prima investering! De Stokke en Happy Baby meegroei kinderstoelen kunnen tot de tienerjaren gebruikt worden. Een ander groot voordeel van dit soort kinder stoelen is dat uw kindje altijd in de juiste houding en op de juiste hoogte aan tafel zit.

Verschillende merken kinderstoelen

Naast kinderstoelen van Stokke en Happy baby heeft Babyhuis Casita andere populaire modellen in haar assortiment. De mima moon kinderstoel is van Nederlandse makelij en is stijlvol voor elk interieur. Bovendien is de extra zitting verwijderbaar, zodat de Mima moon opeens een hippe tienerstoel wordt. Ook hebben wij handige inklapbare kinderstoelen en verschillende soorten stoelverhogers: ideaal voor op vakantie!

Direct een kinderstoel bestellen

Bij Babyhuis Casita kunt u snel, veilig en gemakkelijk een kinderstoel bestellen via onze website. Heeft u vragen of het bestellen, het betalen of de levering van uw kinderstoel? Het antwoord staat vast bij onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, of wilt u advies over de kinderstoel die het beste bij u past? Onze klantenservice staat iedere werkdag en zaterdag met plezier voor u klaar!