• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Verzorging

Alles voor de verzorging van jezelf als zwangere vrouw en voor je kindje vind je bij Babyhuis Casita. Bij Babyhuis Casita besteden we veel aandacht aan ons assortiment en dat kun je zien. Onze verzorgende producten staan voor kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en hebben bovendien een hele scherpe prijs. In de categorie verzorging vind je de volgende producten:
* Verzorgingstas, zodra je kindje is geboren wil je eropuit met je kindje. In een mooie verzorgingstas heb je alles binnen handbereik. 
* Kruik, een kruik kun je niet missen tijdens de eerste weken van je kraamtijd. Je kindje kan zich nog niet zo goed op temperatuur houden en een kruik en bijbehorende kruikenzak zijn een ideaal hulpmiddel.
* Sluitband, een sluitband geeft je na de bevalling de perfecte stabiliteit en ondersteuning.
* EHBO Kit voor kinderen. Deze EHBO kit zorgt ervoor dat je altijd bent voorbereid op een klein ongelukje. Zodra je kindje de wereld gaat ontdekken gaat hij of zij zich zeker een keer pijn doen. Hoe fijn is het dan dat je direct bent voorbereid en je kindje snel een pleister kan bieden.

Acties

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Zo vind je de producten die je nodig hebt altijd tegen de scherpste prijs. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.