• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Opvouwbaar Bad

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Heb je geen bad, maar alleen een douche in je badkamer? Geen probleem natuurlijk. Babyhuis Casita denkt graag met je mee en heeft overal een oplossing voor. Dus ook voor mensen met kleine kinderen die alleen een douche hebben in hun badkamer.
Bij Babyhuis Casita hebben we daarom een opvouwbaar bad in ons assortiment. Bij Babyhuis Casita hebben we leuke opvouwbare badjes van BibaBad in ons assoritiment. Deze badjes zijn handig en inklapbaar, zodat je ze waar dan ook kunt plaatsen. 
Ook zijn deze badjes handig om mee te nemen naar de camping of wanneer je kindje gaat logeren, enz. Een tal van mogelijkheden met een opvouwbaar bad.

Badspeelgoed

Als je kindje heerlijk in zijn of haar opvouwbaar bad zit, dan willen ze uiteraard ook speelgoed voor in bad. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim assortiment badspeelgoed in ons assortiment. Leuke badeendjes, bellenblazer, reinigende badvriendjes, servies, enz. 
Je kinderen willen uren in bad spelen met het badspeelgoed van Munchkin.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu opzoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.