• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Hydrofiele handdoeken

Van hoog naar laag sorteren
22 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
22 product(en) gevonden

Een multifunctionele hydrofiele doek, dat zijn de hydrofiele handdoeken van Haton,Lodger en Jollein. Een heerlijke fijne grote hydrofiele multidoek die te gebruiken is als handdoek, baddoek, picknickkleed, strandlaken, laken en wikkeldoek.
De hydrofiele handdoeken van Haton zijn 140 x 200 cm en de hydrofiele handdoeken van Lodger zijn 120 x 200 cm. Deze hydrofiele handdoeken zijn ideaal voor als je op reis gaat. Gemakkelijk op te vouwen, waardoor je vaker een schone handdoek hebt als je op vakantie bent. Een ander groot voordeel is dat deze doeken veel sneller droog zijn dan een badhanddoek. Een hydrofiele handdoek is veel dunner, lichter en daardoor veel sneller droog. Ideaal om op te rollen en in je koffer of strandtas te stoppen.

Hydrofiele washandjes

Naast de hydrofiele handdoeken zijn hydrofiele washandjes ook heel handig. Je kan deze multifunctionele hydrofiele washandjes overal voor gebruiken: vieze mond, vieze handjes en eventueel het verhelpen van kleine ongelukjes. Deze washandjes zijn uiteraard ook ideaal voor het wassen van de tere babyhuid omdat ze lekker dun zijn.
Ook handig om ze mee op reis te nemen omdat ze lekker dun zijn en heel snel drogen.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu opzoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.