• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Badartikelen

Wat is er nu heerlijker dan een pasgewassen kindje! Wat ruiken ze dan altijd lekker en zijn ze blij na een beetje quality time. In bad gaan is voor de meeste kindjes een feest. Om het in bad gaan nog leuker en makkelijker te maken zijn er veel soorten producten ontwikkeld. Hierbij kan je denken aan badjes, thermometers en voor na het badderen aan hydrofiele doeken en aankleedkussens. In bad gaan is naast de voeding en verzorging van je kindje erg belangrijk! 

De Tummy Tub

Je kindje kan zich heerlijk ontspannen in een Tummy Tub badje. Dit komt door de unieke vorm van de tummy tub.De vorm van de bubble geeft je kindje een geborgen en veilig gevoel. Dit vinden kindjes prettig en doet ze denken aan de lange tijd in de baarmoeder. Ook koelt het water minder snel af in een tummy tub. Voor je kindje een ideale manier van ontspannen. Een Tummy tub plaats je eenvoudig op een tafel, op het aanrecht of op de commode, waar je je kindje maar wilt gaan wassen. Van het merk Shantala  zijn er badjes, maar ook bijpassende standaards. Erg mooi en praktisch in de moderne babykamer van tegenwoordig. 

Badspeelgoed van Babyhuis Casita

Als je kindje heel klein is, zal het voornamelijk slapen of heerlijk ontspannen tijdens zijn of haar wasbeurt. Wordt je kindje groter zal het meer gaan bewegen, maar zich ook sneller gaan vervelen. Met ons ruime assortiment bad speelgoed is dat niet meer nodig. Je kan het zo gek niet bedenken of het speelgoed bestaat. Of het nu gaat om iets wat bellen blaast of letters die je op kan plakken aan de bad wand of de douche muur, bij Babyhuis Casita hebben we het!
Een aantal merken die erg leuk bad speelgoed hebben zijn:
- Yookidoo
- Skip Hop
- Nuby
Ook erg handig om aan te schaffen is een haarspoelbeker. Hier kan je kindje mee spelen, maar je kan er ook de haartjes mee uit spoelen zonder dat je kindje water in de oogjes krijgt. Kortom: bij Babyhuis Casita hebben we alles in huis om het in bad gaan van je kindje tot een feest te maken.