• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Zwemveiligheid

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Ga je met je kinderen zwemmen of bijvoorbeeld wateractiviteiten doen zoals varen dan is het aan te raden om je kinderen de bescherming te geven die ze nodig hebben. Een zwemvest zorgt ervoor dat je kindje veilig in en op het water kan spelen. Uiteraard altijd nog wel met begeleiding van een volwassenen. Een zwemvest geeft je kindje meer bewegingsvrijheid dan bijvoorbeeld zwembandjes. We hebben zwemvesten voor kinderen vanaf 2 tot 6 jaar in ons assortiment. Naast een zwemvest hebben wij ook een zwemtrainer in ons assortiment. Een zwemtrainer zorgt ervoor dat je kindje op een veilige manier kennis maakt met het leren zwemmen.

Zwemkleding

Ga je zwemmen met je kinderen dan is het uiteraard ook van belang om de juiste zwemkleding aan te schaffen. En wil je, je kinderen beschermen tegen de zonnestralen, dan zijn de uv-zwemshirts een ideale uitvinding. Met deze stoere shirts aan zijn je kinderen automatisch beschermd tegen de zon en kunnen ze heerlijk ongestoord spelen. Bij Babyhuis Casita hebben we ook waterschoenen en zonnehoedjes in ons assortiment. 

Snelle levering

Bestel vandaag je product voor 16.00 uur, dan heb je het morgen al in huis. Je kan er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor je klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om vragen over je bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kun je terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice.