• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Gehoorbeschermers

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Bij Babyhuis Casita hebben wij gehoorbeschermers voor baby's en jonge kinderen in het assortiment. Met een modern design en een stoere look kun je de oortjes van je kinderen goed beschermen. Omdat de oortjes van je kinderen gevoelig zijn voor harde geluiden is het zeker aan te raden om ze de bescherming te geven die ze nodig hebben. Wanneer kun je de gehoorbeschermers gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan de volgende evenementen, kermis, carnavalsoptocht, vuurwerkshow, auto-races, concerten en sportevenementen. Het voordeel van de gehoorbeschermers is dat ze comfortabel zitten, omdat ze heel licht van gewicht zijn. Je kindje zal het daardoor ervaren als prettig.

Veiligheid

De gehoorbeschermers horen bij de veiligheid van het opvoeden van je kinderen. Uiteraard wil je, je kinderen voor alle gevaren beschermen. Met een gehoorbeschermer van het merk Em's 4 weet je zeker dat je, je kinderen de bescherming geeft tegen harde geluiden. Andere producten die horen bij de veiligheid van je kinderen zijn bijvoorbeeld, traphekjes, bedhekjes, zwemvesten en een EHBO kit.

Webshop keurmerk

Onze website voldoet aan alle eisen voor een webshop keurmerk. Zo heb je 14-dagen retourrecht en wanneer het product op voorraad is en je bestelt voor 16.00 uur, heb je het de volgende dag al in huis! Je kunt er bij ons vanuit gaan dat wij streven naar snelle levertijden. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.