• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babyfoon Alecto

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Een babyfoon Alecto is er in diverse prijsklassen. Zo hebben we bij Babyhuis Casita diverse Alecto babyfoons. We hebben een digitale babyfoon, beeldbabyfoon en digitale babyfoon inclusief projector. Bij het uitzoeken van een babyfoon is het belangrijk dat jezelf goed weet wat je wensen en behoefte zijn van een babyfoon. 
* Alecto Digitale Babyfoon is een voordelige babyfoon waarmee je, je kindje constant en 100% storingsvrij kunt horen. 
* Alecto Digitale Babyfoon + projector is niet alleen een babyfoon waarmee jij je kindje in de gaten kan houden, maar is tevens ook een licht en geluidprojector om je kindje rustig door te laten worden. 
* Alecto Digitale Beeldbabyfoon is een babyfoon waarmee je niet alleen je kindje kunt horen, maar ook kunt zien. Door middel van een camer kun je je kindje altijd volgen als hij of zij in het bedje ligt te slapen. Zo kun je ook zien of je kindje wakker is en je hem of haar uit het bedje kunt halen.

Slapen

Bij slapen hoort een babyfoon Alecto, zodat je zelf en je kindje lekker rustig kunnen slapen. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor alles op het gebeid van slapen. Of je nu op zoek bent naar een complete babykamer of een heerlijke pyjama of slaapzak waar je kind in kan slapen. We hebben alles in ons assortiment. Heb je een vraag over een product? Bel ons gerust. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar uw partner voor al je babyartikelen. Je hebt bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.