• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Complete Tienerkamers

Complete Tienerkamers

Bij Babyhuis Casita denken wij niet alleen aan de eerste jaren van je kinderen, maar uiteraard willen wij ervoor zorgen dat ze hun gehele jeugd goed en heerlijk slapen. Na de aanschaf van een babykamer is de vervolgstap een tienerkamer. Bij Babyhuis Casita kun je een complete tienerkamer aanschaffen. Wat natuurlijk ontzettend handig is, is dat wij van de babykamer series ook dezelfde series tienermeubelen in ons assortiment hebben. Zo hoef je bijvoorbeeld maar één keer de kledingkast aan te schaffen en koop je er alleen een eenpersoonsbed en of bureau bij. 

Losse Meubelen Tienerkamer

Een kind brengt heel wat tijd door op zijn of haar slaapkamer. Daarom zijn goede meubelen van belang om de tienerkamer helemaal compleet te maken. Een kind heeft het volgende nodig op zijn of haar slaapkamer om zijn gehele jeugd hier een fijne tijd in door te brengen.
- Tienerbed, een eenpersoonsbed met de afmetingen 90x200 cm. We hebben zowel eenpersoonsbedden, als bedbanken, hoogslapers en halfhoogslapers in ons assortiment. Neem snel een kijkje. 
- Kasteneen mooie 1-deurs, 2-deurs, 3-deurs of zelfs 4-deurs kast om al de kleding van je kind in op te bergen. 
Bureaueen bureau mag niet ontbreken in de kamer van je opgroeiende tiener. Hier kan je zoon of dochter ongestoord haar of zijn huiswerk aan maken. En neem ook een kijkje naar de bijbpassende bureaustoelen

Garantie

Bij Babyhuis Casita heb je een garantie van 1 jaar op al je meubels. Babyhuis Casita staat voor snelle levertijden en is je betrouwbare partner op het gebied van peuter- en tienermeubels. Ben je aan het rondkijken op onze website en kom je er niet uit? Bel ons gerust. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.