• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Tafelhangstoel

Een tafelhangstoel is een ideaal stoeltje voor uw kind. Gaat u bijvoorbeeld uit eten, op familibezoek of op vakantie dan is een tafelhangstoel ideaal om mee te nemen. De tafelhangstoel is compact en neemt niet veel ruimte in beslag. Hierdoor zijn tafelhangstoeltjes ideaal als vervoersmiddel en hoef je dus niet de hele kinderstoel mee te nemen.
Bij Babyhuis Casita zijn er drie soorten tafelhangstoelen in het assortiment.
- Tafelhangstoel Mountain Buggy
- Tafelhangstoel Phil & Teds
- Tafelhangstoel Topmark


De tafelhangstoeltjes van Mountain Buggy staan erom bekend dat ze binnen enkele seconden aan de tafel te bevestigen zijn. Deze stoeltjes zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Deze kinderstoelen worden met een handige draagtas geleverd, zodat je ze overal mee naar toe kan nemen. De afmetingen van deze kinderstoel zijn
31 x 34 x 4 (HxBxD).

De tafelhangstoeltjes van Phil & Teds klapt makkelijk in en uit en zijn voorzien van veiligheidsgordels. De zitting van deze stoeltjes is uitneembaar en kan in de wasmachine. Een ideaal hangstoeltje wat je dus overal mee naar toe kan nemen.

Tafelhangstoeltjes Topmark


De tafelhangstoeltjes van Topmark staan bekend om hun veilige en comfortabele zitcomfort. Door de rubbere doppen kan de stoel niet verschuiven en is dus altijd stevig bevestigd aan het tafelblad. De Topmark tafelhangstoel is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. De hangstoel is aan een tafelblad van min. 20 mm dik en max. 38 mm vast te maken.

Snelle levertijden

Babyhuis Casita staat bekend om de snelle levertijden. Wij doen onze uiterste best om uw producten zo snel mogelijk bij u aan huis te bezorgen. Babyhuis Casita heeft ruim 8000 producten in het assortiment. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw gehele baby-uitzet.