• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Peuterstoel

Ben je op zoek naar een leuke stoel voor je peuter en of kleuter? Dan ben je bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. We hebben heel veel leuke peuterstoelen. 
Een schattige fauteuil? Of een echte barok stoel? Of liever een kleuterstoel? Het kan allemaal bij Babyhuis Casita.
Een peuterstoeltje is niet weg te denken uit je woonkamer of slaapkamer van je kind. Je kind voelt zich helemaal fijn in zijn of haar eigen mooie stoel. Je kindje kan lekker rustig tv kijken in zijn of haar eigen mooie peuterstoel.

Peutertafel

Bij Babyhuis Casita hebben wij naast een peuterstoel ook leuke bijpassende peutertafels. Een leuke peutertafel van Bopita? 
Een speeltafel van Bopita is ideaal voor je kind. Een heerlijke tafel van hoogwaardige kwaliteit waar je kind ongestoord aan kan knutselen, kleuren en of tekenen. Neem snel een kijkje.

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. Al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je bestelt vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heb je morgen de producten al in huis. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.