• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Nomi

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Nomi kinderstoel is de Tripp Trapp® Stoel. De Nomi kinderstoel is een moderne kinderstoel met een Scandinavisch design waar je jarenlang plezier aan zal beleven.
De Nomi kinderstoel bestaat uit 3 fases en is zonder gereedschap te verstellen. De zitting en voetsteun verstel je door middel van een draaiknop, eenvoudig los te draaien en weer vast te zetten met de hand. Snel en handig.

Zodra je kindje de babybeugel niet meer nodig heeft, dan haal je die eraf en kan je kindje op de nomi kinderstoel zitten. Deze stoel groeit met het kindje mee. Je kunt de hoogte van de zitting en voetsteun gemakkelijk zonder gereedschap verstellen. 

Een perfecte kinderstoel waar je jarenlang plezier aan beleeft en bij Babyhuis Casita in diverse kleuren is te bestellen. Bel ons gerust voor advies en hulp bij het uitzoeken van de Nomi kinderstoel

Nomi Mini Babybeugel

De Nomi Mini Babybeugel gebruik je zodra je kindje kan zitten. Dan plaats je de babybeugel op het onderstel.
De babybeugel plaats je gemakkelijk op de stoel. De Nomi meegroeistoel is perfect want...zitting, rugleuning, voetsteun en beugel bieden maximaal comfort. De stoel kan niet kantelen, maar schuift naar achteren door de antikantelwielen. De stoel voldoet aan de meest reccente EN-veiligheisnormen.

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. Al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je bestelt vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.