• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Holland by Happy Baby

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Een Happy Baby Box is volgens de Europese norm geproduceerd als een van de veiligste plaatsen om uw baby in te laten spelen en slpaen. De boxen van Happy Baby hebben altijd een verstelbare bodem. Dit is belangrijk omdat uw baby zich ontwikkeld en u daarom de bodem na een tijd lager kunt zetten. De onderste stand is altijd de veiligste stand. In de Happy Baby Box kan uw kind uren zichzelf vermaken terwijl u zelf ook iets kan doen. U kunt uw kind met een gerust hart in de box leggen terwijl u zelf even uit het zicht bent. Uw kind is zeker veilig in een Happy Baby Box.
Bent u nieuwsgierig naar de boxen van Happy Baby? Neem snel een kijkje bij Babyhuis Casita. In ons assortiment hebben wij de volgende boxen.
- Happy Baby Box Mejor
- Happy Baby Box 2de Kamer
- Happy Baby Box Opgeruimd Staat Netjes
- Campingbedjes

Meer van Happy Baby

Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim assortiment producten van het merk Happy Baby. We hebben niet alleen de Happy Baby Box in ons assortiment, maar ook onderstaande producten hebben wij in ons assortiment.
- Loopauto
- Wiegdeken
- Traphekje
- Complete Babykamer Happy Baby
Maar uiteraard is er nog veel meer in ons assortiment. Bekijk hier het totale assortiment.

Achteraf betalen

Bij Babyhuis Casita bieden we diverse betaalmogelijkheden. Zo kunt u ook bij Babyhuis Casita achteraf betalen. Bent u op zoek naar een orgineel kraamcadeau? Dan helpen wij u graag verder. Neem snel een kijkje of bel met ons. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel. We staan altijd voor u klaar.