• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Bopita Box

Van hoog naar laag sorteren
26 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
26 product(en) gevonden

Boxen van het merk Bopita staan bekend om hun vertrouwde kwaliteit en hun scherpe prijzen. Bopita heeft boxen in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. 
Een Bopita Box voldoet aan alle veiligheidsnormeringen. De box Bopita is kindvriendelijk en de lak laag is op waterbasis. Dit is uiteraard ontzettend belangrijk voor uw kind.
Een greep uit het assortiment boxen van Bopita.
- Bopita Rondo met ronde spijlen en inclusief wielen
- Bopita Brent in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.
- Bopita Belle een mooie afgewerkte box
- Bopita Brent met lade
- Bopita Brent XL Twin een speciale box voor uw tweeling

Bopita Box Onderdelen

Voor een Bopita Box verkopen wij ook losse box onderdelen. Bopita Box onderdelen zoals losse wieltjes en losse lades voor onder de box.
Onder de meeste Bopita boxen zijn losse wieltjes te plaatsen zodat je de box makkelijk kunt verplaatsen als je even wilt schoonmaken of als je je kindje wat dichterbij je wilt hebben. Je neemt de box mee waar jij op dat moment ook gaat zitten. Ideaal toch. En merk je dat er teveel speelgoed in de box ligt en je kindje er zelf bijna niet meer in kan liggen, dan is een losse lade die je onder de box kunt plaatsen een uitkomst. Het speelgoed is netjes opgeruimd en je kunt het speelgoed dat in de box ligt omwisselen met het speelgoed uit de lade.

Garantie

We bieden u uiteraard garantie op alle boxen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor uw babykamer, speelkleed, kast, ledikant, wandrek, kinderwagen, enz. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar u alles kunt vinden voor uw baby.