• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Muziekmobiel box

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Een muziekmobiel box stimuleert het luisterenkijken en de oog-hand coördinatie van uw kindje. Op zoek naar een muziekmobiel box voor uw baby? Bij Babyhuis Casita bent u aan het juiste adres. Uw baby ontwikkelt zich fysiek en mentaal erg snel. Een muziekmobiel (een zogenaamde boxmobiel) helpt uw baby spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Dit is erg goed voor de ontwikkeling en motoriek van uw kind.
Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Boxkleden

Om uw baby comfortabel naar de muziekmobiel te laten kijken in de box hebben wij bij Babyhuis Casita ook genoeg boxkleden in het assortiment waaruit u kunt kiezen.
Zo hebben we boxkleden in stof en in plastic.
Onder de stoffen boxkleden hebben we o.a. de merken Jollein, Baby's Only, Bopita en Bamboom. Het boxdek plastic is van het merk Jollein.
De kleden voor in de box zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en motieven.
Benieuwd naar het volledige boxaccessoires assortiment? Klik hier.

14 dagen retourrecht

Babyhuis Casita bezorgt uw producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar uw partner voor al uw babyartikelen. U heeft bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste beslissing. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend.