• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babyboxen

Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor een box. De babyboxen uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende soorten materialen, kleuren en vormen. Met lade of zonder lade. Heb je niet veel ruimte in huis, kijk dan eens bij onze inklapbare boxen, die zet je netjes aan de kant als je hem niet nodig hebt. Deze boxen zijn ook ideaal voor bij opa en oma.

Box Baby

In een box heeft je kindje fijn een eigen plekje. In de babytijd is het een fijne afgebakende plaats waar je baby lekker en rustig kan slapen. Is je kindje wat ouder, kan het veilig spelen in de box, want als je kindje begint te kruipen kan je ze geen seconde meer uit het oog verliezen. Alles is spannend en als jij even niet oplet, zal je kindje spulletjes pakken waar het niet aan mag zitten. Ook kan je kleintje zich optrekken aan de spijlen en proberen om zelf te gaan staan. Van een box heb je dus jarenlang plezier. Babyhuis Casita levert degelijke babyboxen. Kijk ook eens bij onze boxmatrassen en boxkleden, met deze accessoires weet je zeker dat je kindje lekker comfortabel ligt.

Wij bezorgen de babyboxen aan huis. De bezorging van de meubels is altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat je thuis bent en wij op het gewenste moment de box af komen leveren.