• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Bedtextiel

Met bedtextiel maak je de babykamer helemaal compleet. Bij Babyhuis Casita hebben wij bedtextiel onderverdeeld in de volgende categorieën.
Bedtextiel wieg 
Om je kindje in het wiegje te laten slapen heb je bij Babyhuis Casita alles om het compleet te maken. Wieg hoeslakens voor om het wiegmatras, wieglakens en wiegdekens. De afmetingen van het bedtextiel wieg is 40 x 80 cm voor hoeslakens en 75x100 cm voor een wiegdeken en een wieglaken. 

Bedtextiel ledikant 
Bij Babyhuis Casita hebben we alles in het assortiment om het ledikantje van je kindje helemaal mooi op te maken. De afmetingen van bedtextiel voor een ledikant zijn 60x120 cm. Hoeslakens ledikant, ledikantlakens, ledikantdekens en ledikant dekbed. 

Bedtextiel juniorbed
Onder een juniorbed verstaan we bij Babyhuis Casita het tussenbed, waarin je kindje slaapt na het ledikant en voor het grote eenpersoonsbed. Dit bed heeft de afmeting van 75x100 cm. Het bedtextiel is hier helemaal op afgestemd.

Dekbedden
Dekbedden voor in het ledikant, juniorbed en eenpersoonsbed vnd je bij Babyhuis Casita.

Dekbedovertrek
Zodra je kindje onder een dekbed kan slapen is een leuk dekbedovertrek ontzettend belangrijk. Je kindje beleeft meer plezier aan het slapen in zijn of haar bedje. Wij hebben leuke dekbedovertekken in ons assortiment. Neem snel een kijkje.

Bij Babyhuis Casita hebben we bedtextiel van de volgende merken: Koeka, Baby's Only, Meyco, Jollein, Haton, Lodger, Happy Baby en Aerosleep.