• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Thuis

Als je een kindje hebt, heb je natuurlijk van alles nodig om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken. Bij Babyhuis Casita vind je een ruim assortiment van allerlei artikelen die er voor zorgen dat jij en je kindje veel plezier hebben van alles wat je in je huis zet, of het nu gaat om een kinderstoel, een wipstoeltje of een box.

Wipstoel en Kinderstoelen Baby's

Als je kindje nog klein is, leg je hem of haar makkelijk in een wipstoeltje of een babyschommel. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, kleuren en merken. In een babyschommel voelt je kindje een schommelbeweging en de geluidjes die er vaak bij horen zorgen ervoor dat je baby rustig wordt en lekker in slaapt valt. In een wipstoeltje kan je kindje gezellig bij je zitten en als het begint te bewegen, beweegt het stoeltje lekker mee.
Deze stoeltjes zijn er van verschillende aanbieders, kijk eens bij:
- Wipstoeltje Baninni
- Wipstoeltje Topmark
- Wipstoeltje Bloom
Ook een kinderstoel mag niet ontbreken in je baby-uitzet. Wat is er nu gezelliger dan samen met jullie kindje lekker aan tafel zitten om te eten. Kijk wel goed rond in ons ruime aanbod van kinderstoelen. Welke kinderstoel past het beste bij jou en je kindje, welk materiaal wil je het liefst en wil je een plankje ervoor of juist niet. Bij de volgende merken zie je verschillende opties:
- Kinderstoel Baninni
- Kinderstoel Childhome
- Kinderstoel Titanium
Heb je niet veel plaats om een kinderstoel neer te zetten, dan kan je altijd nog kiezen voor een stoelverhoger of een tafelhangstoel. Deze stoeltjes zijn ook nog eens erg handig om mee te nemen naar een restaurant en vakantie. Zo kan je kindje altijd zitten.

Ruim aanbod van grote merken

In ieder huis van de nieuwbakken ouders vind je een babybox. Heerlijk om je baby even weg te leggen met een dekentje erover. Lekker slapen en spelen in de box. Ook boxen hebben we bij Babyhuis Casita in alle soorten, maten, kleuren, prijzen en merken. Kijk eens bij:
- Bopita Box
- Coming Kids Box
- Quax Box
Natuurlijk wil je dat je kindje er helemaal top uitziet als hij of zij in de box ligt, kijk daarom eens bij onze babykleding om wat leuke kleertjes te shoppen. Als je kindje wat groter wordt, gaat het lekker spelen in de box, maar dat kan niet zonder een speeltje. Misschien staat er bij ons speelgoed wel iets bij voor je kindje.
Mocht je na het lezen van al deze informatie nog vragen hebben, aarzel dan niet om die te stellen aan onze deskundige medewerkers van de klantenservice of in onze winkel.