• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Speelgoed

Speelgoed

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Ben je op zoek naar leuk baby speelgoed of een origineel kraamcadeau? Dan ben je bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Hier kan je al je speelgoed voor je baby maar ook leuke kraamcadeaus makkelijk, snel en veilig online bestellen. Cadeautjes in allerlei prijsklassen, verschillende groottes maar misschien ben je wel op zoek naar een cadeau in een speciale kleur. Voor dit alles kan je bij ons terecht. Als je er uiteindelijk echt niet uitkomt en je ook wilt voorkomen om een cadeau 'dubbel' te geven, kan je natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon! Met een bon hebben de ouders alle vrijheid om zelf iets uit te kiezen en te bestellen bij Babyhuis Casita.

Ruim Aanbod Babyspeelgoed 

In onze online store vind je een groot assortiment speelgoed voor baby's, maar ook voor peuters en kleuters. Er is voor ieder kindje wel wat te vinden. Elk kindje speelt namelijk graag met wat anders. Houdt het ene kindje van een auto, houdt het andere van een pop. Ook voor iedere leeftijd zijn er andere speeltjes te vinden, van knuffeltjes tot kinderstepjes. Wil je graag indruk maken met een kraamcadeau? Een cadeau waar de ouders na jaren nog steeds weten dat ze dat van jou hebben gekregen! Kijk dan eens bij het volgende speelgoed:
- Loopfietsen
- Babyschommel
- Loopauto
- Wobbel/ Balance Board
Geef je liever een klein cadeautje, ook dan ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Bij kleinere pakketjes kan je zelfs kiezen voor onze cadeauservice. Onze medewerkers zullen dan met zorg je cadeau inpakken en versturen.

Kindvriendelijk en veilig speelgoed

Bij het kiezen van het juiste speelgoed voor je baby is het ontzettend belangrijk dat je veilig speelgoed kiest. Bij Babyhuis Casita zijn wij gespecialiseerd op het gebied van veilig en kindvriendelijk speelgoed. Bij een baby begint het spelen al vroeg. Speelgoed is een essentieel onderdeel in de ontwikkeling van je kindje. Het is daarom belangrijk om het juiste speelgoed voor je kind aan te bieden dat past bij de ontwikkelingsbehoefte. Zo heeft een pasgeboren kindje het meeste aan een knuffel of een bijtring. Wordt je kindje groter kan je uit gaan kijken naar bijvoorbeeld een leuk muziekinstrumentje voor de muzikale ontwikkeling van je zoon of dochter. Waar veel (groot)ouders blij van worden zijn de veilige speeltjes uit onze ruime Nijntje Collectie. Ook altijd erg leuk om te geven en te krijgen. Tegenwoordig spelen kindjes ook graag met houten speelgoed, ook dat hebben wij in ons assortiment. Kortom: aanbod genoeg bij Babyhuis Casita voor het maken van een goede keuze van het perfecte cadeau!