• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Speelkleed

Van hoog naar laag sorteren
19 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
19 product(en) gevonden

Speelkleden zijn een uitstekende wereld van plezier, ontdekking en ontwikkeling. Een spannende omgeving die de ontwikkeling stimuleert van de allerkleinsten. Een kleurrijk speelkleed baby biedt veel ontwikkelingsactiviteiten door de diverse bungelende speeltjes. Deze speeltjes zullen je baby stimuleren in de ontwikkeling. Zowel op de buik als op de rug.

De kleine kinderen gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Een speelkleed voor je baby is daarom ook ideaal voor een houten of stenen vloer! Maar ook kan het speelkleed buiten gebruikt worden.
Daarnaast stimuleren de speelkleden ook nog eens tal van vaardigheden van je baby. De zintuigen van de baby worden geprikkeld,  de fijne motoriek en oog-hand coördinatie worden dankzij spelen op een speelkleed gestilmuleerd.

Benieuwd naar onze speelkleden? Bekijk hier ons assortiment.

Muziekmobiel

Naast speelkleden hebben wij ook ander speelgoed in ons assortiment zoals een muziemobiel. Zo hebben we muziekmobielen van o.a. Tiamo, Tiny Love en K-nuffel.
Een mobiel boven de box (een zogenaamde boxmobiel) of ledikant helpt je baby om spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Dit is tevens erg goed voor de ontwikkeling en motoriek van je kind.

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je hebt vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.