• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Loopauto's

Van hoog naar laag sorteren
7 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
7 product(en) gevonden

Een loopauto is een super leuk cadeau om te geven. je kind steelt de show met deze stoere loopauto's. Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten is een loopauto uitermate geschikt als speelgoed. Met een loopauto heeft je kind het idee op een echte auto te zitten. We hebben loopauto's in ons assortiment waar je op kan zitten, maar ook waar je achter kan lopen zoals de Walker van Plan Toys of de Ride on Car van Baninni. Deze laatste loopauto kan je kindje gebruiken om achter te leren lopen, maar als het moe is kan hij of zij er ook lekker op gaan zitten en geduwd worden.

Loopauto Retro

Tegenwoordig zien de loopauto's er modern en stoer uit. Maar ook voor meisjes zijn er leuke auto's in ons assortiment, leuke kleuren en details zorgen er voor dat je kindje steeds met de auto wil spelen. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim aanbod van verschillende merken loopstoeltjes. Denk hierbij aan:
- Loopauto Happy Baby
- Loopauto Babymix
Dit is natuurlijk maar een greep uit onze collectie. Kijk gerust verder op onze site om de beste loopauto voor je kindje uit te zoeken.

Loopauto's, Loopfietsjes, en Loopstoeltjes

Bij Babyhuis Casita verkopen we loopstoeltjes, hier kan je kindje lekker in zitten en spelen. Is je kindje wat groter en het kan met de voetjes de grond raken, kan het zich met het loopstoeltje door de kamer voortbewegen. De loopstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en van verschillende merken. Op een loopauto kan je kindje zitten en zich met de beentjes voortbewegen. De auto's zijn stabiel en ideaal voor kindjes waarvan hun evenwicht nog niet erg goed is. Om het evenwicht van je kindje te stimuleren koop je een loopfietsje, deze hebben over het algemeen maar twee wielen en je kindje moet dus zijn of haar best doen om in evenwicht te blijven. Kijk snel naar onze collectie:
- Loopauto's
- Loopfietsjes
- Loopstoeltjes
Mocht je nog vragen hebben? Onze deskundige medewerkers in de winkel en op de webshop willen je hier graag mee helpen!