• 14 dagen retourrecht
 • Gratis bezorgen vanaf €40,-
 • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Baby Cadeau

Van hoog naar laag sorteren
235 product(en) gevonden
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
235 product(en) gevonden
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan ben je bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Bij hebben orginele baby cadeaus in ons assortiment. Een cadeautje nodig voor een babyshower of voor op kraamvisite te gaan? Dan helpen wij je graag verder. 
Wij hebben een ruim assortiment babykadootjes voor deze  . 
- Milestone Cards orginele baby cards om alle momenten van je kindje vast te leggen op foto. Zo vergeet je geen enkele datum meer.
- Knuffel met naam, ontzettend leuk om cadeau te geven. Een knuffel waar de naam en geboortedatum van het kindje op komt te staan. Een mooi en origineel babycadeau.
- Gipsafdruk babyhandjes en babyvoetjes, leg de afdruk van de babyvoetjes en handjes voor eeuwig vast. Zo kun je altijd zien hoe klein de voetjes en handjes van je kindje waren bij de geboorte. Ook leuk als je kindje groter is en dit zelf kan zien hoe klein zijn handjes en voetjes waren. 

Leuke Babycadeau's bij Babyhuis Casita

Bij het kiezen van het juiste speelgoed voor een baby is het ontzettend belangrijk dat je veilig speelgoed kiest. Bij Babyhuis Casita zijn wij gespecialiseerd op het gebied van veilig en kindvriendelijk speelgoed. Bij een baby begint het spelen al vroeg. Speelgoed is een essentieel onderdeel in de ontwikkeling van een kindje. Het is daarom belangrijk om het juiste speelgoed voor je kind aan te bieden dat past bij de ontwikkelingsbehoefte. 
- Babyprojector, een babyprojector helpt je kindje om in slaap te komen. Een babyprojecter maakt rustgevend geluid en laat mooi licht zien. Je kind wordt hier rustig van en valt daardoor makkelijker in slaap. We hebben babyprojectors in verschillende uitvoeringen. 
- Speelkleed, een speelkleed helpt je baby de wereld ontdekken. Je baby kan zich heerlijk vermaken op een speelkleed.
- Rammelaar Oball, in de eerste maanden kan een rammelaar niet ontbreken. Je baby kan zich heerlijk uitleven met deze rammelaar. De balrammelaar heeft 28 vingergaten. Zo kan je kindje gemakkelijk de bal grijpen. De bal is gemaakt van zacht en flexibel plastic. 
- Knuffel, een mooie zachte knuffel voor je kindje. Een leuke accessoire voor op de babykamer en het kan het beste maatje worden van je kindje.

Een cadeau voor iedere baby

Wat is er nu leuker om een cadeau te kopen voor jouw baby of voor de baby van een ander. Heerlijk rondkijken wat er tegenwoordig allemaal op de markt is voor kleine kindjes en baby's. Grote cadeaus of kleine cadeautjes, een cadeau voor een baby, peuter of een kleuter bij Babyhuis Casita vind je van alles wat. Shop je graag online of houd je een cadeautje graag even vast, ook dat kan bij ons. Je bent van harte welkom in onze winkel in Terneuzen waar onze vriendelijke en deskundige medewerksters je graag willen helpen met het uitzoeken van het juiste kadootje voor de juiste gelegenheid.