• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Boekjes

Van hoog naar laag sorteren
29 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
29 product(en) gevonden

Een baby boek is leuk en vooral ook erg leerzaam voor je kindje. Voorlezen stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kindje. Verder verhoogt het de concentratie en geeft het ontspanning. Heerlijk samen met je kindje op schoot een boekje voorlezen. Bij Babyhuis Casita hebben wij ook voelboekjes in ons assortiment. Tijdens het voorlezen kan je kindje verschillende dingen voelen, wat het lezen nog een stukje leuker maakt. Babyboeken kun je nooit genoeg hebben. We hebben meerdere boekjes waar je kindje veel plezier aan zal beleven.

Speelgoed baby's

Bij Babyhuis Casita hebben we heel veel leuk speelgoed om je kindje te vermaken. Naast een baby boek is een speelmat ook ideeal speelgoed. Een speelmat is ideaal om je baby op te laten spelen samen met zijn of haar broer of zus. Er zit op de mat een spiegel, zodat je baby zichzelf in de spiegel kan zien en zich uren kan vermaken.

Als je kind 1,5 / 2 jaar is, dan is een loopauto een leuk speelgoed. Je kind steelt de show met deze stoere loopauto's. Vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten is een loopauto een uitermate geschikt speelgoed. In een loopauto heeft je kind het idee in een echte auto te zitten.

Een knuffel mag uiteraard niet ontbreken aan het speelgoed assortiment van je baby. Heerlijk om mee te knuffelen en om mee te spelen. Uiteraard is een knuffel ook een heel leuk accessoire voor op de baby en of kinderkamer.

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijs, nieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 10.000 producten.