• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Tiny Love

Tiny Love

Van hoog naar laag sorteren
37 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
37 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wij houden bij Babyhuis Casita natuurlijk erg van blije baby's. Want als een baby blij is, zijn de ouders ook blij. De producten van Tiny Love zijn met zorg gemaakt. Vrolijke kleuren en diertjes en wat ook erg belangrijk is, duurzame materialen. Of het nu gaat om een wipstoeltje, speelkleed of buggyspeeltje, bij ons op de webshop ben je op het juiste adres voor een leuk en origineel (kraam)cadeau!

Wipstoeltjes en Speelkleden van Tiny Love

De speelmatten van Tiny Love zijn een uitstekende wereld van plezier, ontdekking en ontwikkeling. Een spannende omgeving die de ontwikkeling stimuleert van de allerkleinsten. De kleurrijke speelmat biedt veel ontwikkelingsactiviteiten door de diverse speeltjes. Deze speeltjes zullen je baby stimuleren in de ontwikkeling. Zowel op de buik als op de rug. De meeste matten zijn wasbaar in de wasmachine en geschikt voor kindjes van 0 maanden. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en series, zoals bijvoorbeeld:
- Into the Forest
- Meadow Days
- Sunny Day
In de wipstoel Rocker Napper kan je baby zitten, spelen, slapen en rocken. Je kindje kan heerlijk slapen op het geheel vlakke matras. De stoel is gemakkelijk en geruisloos te verstellen van zitten naar slapen en dat met één hand. Dankzij de trilfunctie en zachte wiegbewegingen is je baby snel gekalmeerd of in slaap gerockt. Deze wipstoel is voorzien van een muziekmobiel met verstelbare arm.

Muziekmobielen en Buggyspeeltjes van Tiny Love

Ideaal om boven de box of het ledikantje te plaatsen zijn de mobielen van Tiny Love. Begint je kindje zich te vervelen in de box of kan het niet in slaap komen in zijn of haar bedje? Met een muziekje op de achtergrond en wat bewegende figuurtjes is je kindje zo weer rustig of in slaap. Tiny Love maakt meerdere series, dus voor iedere smaak is er wel iets:
- Into the Forest
- Magical Night
- Safari
Als je op pad gaat met je kindje is het natuurlijk ook fijn als je wat van speelgoed kan meenemen. De buggyspeeltjes van Tiny Love maak je eenvoudig vast aan de maxi-cosi of de buggy, zo raak je ze niet kwijt en je kindje kan als het wakker is lekker spelen.