• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Waskussen(hoes)

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Om het aankleedkussen wat meer in jouw stijl te maken, kan je een aankleedkussenhoes van Jollein aanschaffen. Dit is ook nog fijner voor je kindje, want de stof voelt zachter aan dan het plastic van het kussen. De hoezen passen perfect rond een aankleedkussen van 50x70 cm. Een aantal prachtige waskussenhoezen zijn:
- Waskussenhoes Confetti Knit
- Waskussenhoes Soft Knit
- Waskussenhoes Indians
Maar natuurlijk heeft Babyhuis Casita veel meer waskussenhoezen om je aankleedkussen mee op te vrolijken. Kijk hier  voor een groter aanbod.

Collecties van Jollein

Iedere ouder heeft een andere smaak als het gaat om het inrichten van de babykamer. Gelukkig! Daarom ontwerpt Jollein de leukste, stoerste en schattigste collecties waar voor iedereen wel een stijl bij zit. Weet je al of je een jongen of een meisje krijgt? Hou je zelf van zwart en wit, of juist van kleur? Wil je de babykamer neutraal houden en juist met accessoires de sfeer maken? Bij de collecties van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen zit er altijd iets voor je bij:
Collectie Flamingo
Collectie Penguin
Collectie Cactus
Collectie Indians
Deze collecties zijn slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Kijk hier voor alle series die wij verkopen van Jollein. Je gaat ongetwijfeld slagen voor je baby-uitzet, dus veel plezier met shoppen op onze site en natuurlijk veel plezier met je aankoop.

Slaapnestjes en Kruikenzakken van Jollein

Slapen is heel belangrijk voor je kindje. Zo worden ze groot! De mooie slaapnestjes van Jollein zijn heerlijk voor je baby tijdens de eerste weken. Juist in deze periode heeft je kindje behoefte aan een veilige en knusse omgeving. Je kan het slaapnestje in de wieg, het ledikant of in de box leggen. Heb je een kindje dat 's nachts onrustig is, kan je je kindje lekker en veilig bij jou in bed leggen. Zo kan jij ook een paar uur genieten van je nachtrust, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken of je kindje wel veilig slaapt. Ook is het babynestje makkelijk om mee te nemen op visite, want je kan het overal neerleggen en je kindje kan lekker slapen. Met de handige treklintjes kan je het nestje groter of kleiner maken.
Als je kindje net geboren is, heeft het soms moeite om zijn of haar warmte al goed vast te houden. Met een beetje hulp van een kruik is dat probleem dus snel opgelost. Met een mooie kruikenzak  van Jollein er omheen kan je kindje zich niet branden aan de kruik. De kruikenzakken van Jollein houden de warmte van de kruik goed vast en zijn eenvoudig en stevig dicht te strikken door middel van de aangestikte bijpassende band.