• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Hydrofiele Washand

Van hoog naar laag sorteren
6 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
6 product(en) gevonden

De washandjes van Jollein zijn onmisbaar voor jou en je kindje. De handige hydrofiele washandjes kan je voor veel dingen gebruiken. Allereerst natuurlijk om je kindje mee te wassen bij het in bad gaan. Neem ze overal mee naar toe en je kan altijd een vies mondje of vieze handjes schoonmaken. De washandjes zijn lekker dun en zacht, dus ideaal voor het tere babyhuidje. Ze zijn absorberend, snel drogend en gaan jaren lang mee. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

Kleertjes van Jollein

Wat een leuke kleertjes kan je kopen bij Babyhuis Casita en ook van het merk Jollein. De kleding is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Dankzij de leuke printjes van deze kledinglijn steelt je kindje de show, en ze zitten nog lekker en comfortabel ook.
Rompers Jollein
Broekjes Jollein
Shirts Jollein
Kijk hier voor de volledige kleding lijn van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen.

Slaapnestjes en Kruikenzakken van Jollein

Slapen is heel belangrijk voor je kindje. Zo worden ze groot! De mooie slaapnestjes van Jollein zijn heerlijk voor je baby tijdens de eerste weken. Juist in deze periode heeft je kindje behoefte aan een veilige en knusse omgeving. Je kan het slaapnestje in de wieg, het ledikant of in de box leggen. Heb je een kindje dat 's nachts onrustig is, kan je je kindje lekker en veilig bij jou in bed leggen. Zo kan jij ook een paar uur genieten van je nachtrust, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken of je kindje wel veilig slaapt. Ook is het babynestje makkelijk om mee te nemen op visite, want je kan het overal neerleggen en je kindje kan lekker slapen. Met de handige treklintjes kan je het nestje groter of kleiner maken.
Als je kindje net geboren is, heeft het soms moeite om zijn of haar warmte al goed vast te houden. Met een beetje hulp van een kruik is dat probleem dus snel opgelost. Met een mooie kruikenzak  van Jollein er omheen kan je kindje zich niet branden aan de kruik. De kruikenzakken van Jollein houden de warmte van de kruik goed vast en zijn eenvoudig en stevig dicht te strikken door middel van de aangestikte bijpassende band.