• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Hydrofiele Multidoek

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Deze superhandige multidoeken van Jollein mogen niet ontbreken in je baby-uitzet. De doeken zijn superhandig, absorberend, wasbaar en razendsnel droog. Echte super doeken die jarenlang meegaan. Je kan de doeken gebruiken om natuurlijk je kindje af te drogen maar ook als inbakerdoek of lakentje. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins en worden verkocht in sets van 2 of 3.

Hydrofiele producten van Jollein

Bij de verzorging van je kindje maak je natuurlijk gebruik van hydrofiele producten. Deze hydrofiele doeken zijn super absorberend en nemen dus veel vocht op. Ideaal om je kindje mee af te drogen als het in bad is geweest. De doeken drogen snel, dus als je ze op 95 graden hebt gewassen zijn ze zo weer droog en klaar voor gebruik. Hydrofiele producten gaan jarenlang mee en en hoe meer je ze wast en in de droger doet, hoe zachter ze worden. Ook dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Bij Jollein hebben ze hydrofiele producten ontworpen in verschillende maten, kleuren en dessins. Kijk snel verder voor welke producten jij of je kindje het fijnste vinden en die het beste passen bij jouw uitzet:
Hydrofiele multidoeken
Hydrofiele luiers
Hydrofiele washandjes
Hydrofiele monddoekjes
Met alles wat hydrofiel is kan je je kindje nog fijner, hygiënischer en zachter verzorgen. Welke (groot) ouder wil dat nu niet! Ook is het nog eens heel leuk om zoiets cadeau te geven.

Collecties van Jollein

Natuurlijk gaat Jollein met zijn tijd mee. Regelmatig worden de collecties van Jollein veranderd. Waar is tegenwoordig veel vraag naar? Daar springt Jollein altijd snel op in. Kijk bij de volgende collecties die we bij Babyhuis Casita verkopen:
Flamingo van Jollein
Cactus van Jollein
Indians van Jollein
Sweet Bunny in Jollein
Zoals je ziet wordt er in iedere serie van alles gemaakt in dezelfde sfeer: slabbetjes, lakentjes, manden, overtrekken, hydrofiele doeken en nog veel meer. Zo kleed je je babykamer helemaal aan in dezelfde sfeer. Maar je kan natuurlijk ook kiezen om een paar collecties te combineren, want ook dat geeft een erg leuk effect.