• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Hydrofiele Monddoek

Van hoog naar laag sorteren
14 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
14 product(en) gevonden

De monddoekjes van Jollein zijn ideale doekjes om altijd bij je te hebben. Even het vieze mondje of de vieze handjes van je kindje schoonmaken. Heeft je kindje een klein ongelukje gehad? Met de monddoekjes die in je tas zitten is ook dat probleempje snel verholpen. De hydrofiele monddoekjes zijn absorberend, makkelik te wassen, snel drogend en gaan jaren lang mee. Ze doekjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verpakt per 3 stuks. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en dessins.

Hydrofiele producten van Jollein

Bij de verzorging van je kindje maak je natuurlijk gebruik van hydrofiele producten. Deze hydrofiele doeken zijn super absorberend en nemen dus veel vocht op. Ideaal om je kindje mee af te drogen als het in bad is geweest. De doeken drogen snel, dus als je ze op 95 graden hebt gewassen zijn ze zo weer droog en klaar voor gebruik. Hydrofiele producten gaan jarenlang mee en en hoe meer je ze wast en in de droger doet, hoe zachter ze worden. Ook dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Bij Jollein hebben ze hydrofiele producten ontworpen in verschillende maten, kleuren en dessins. Kijk snel verder voor welke producten jij of je kindje het fijnste vinden en die het beste passen bij jouw uitzet:
Hydrofiele multidoeken
Hydrofiele luiers
Hydrofiele washandjes
Hydrofiele monddoekjes
Met alles wat hydrofiel is kan je je kindje nog fijner, hygiënischer en zachter verzorgen. Welke (groot) ouder wil dat nu niet! Ook is het nog eens heel leuk om zoiets cadeau te geven.

Collecties van Jollein

Iedere ouder heeft een andere smaak als het gaat om het inrichten van de babykamer. Gelukkig! Daarom ontwerpt Jollein de leukste, stoerste en schattigste collecties waar voor iedereen wel een stijl bij zit. Weet je al of je een jongen of een meisje krijgt? Hou je zelf van zwart en wit, of juist van kleur? Wil je de babykamer neutraal houden en juist met accessoires de sfeer maken? Bij de collecties van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen zit er altijd iets voor je bij:
Collectie Flamingo
Collectie Penguin
Collectie Cactus
Collectie Indians
Deze collecties zijn slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Kijk hier voor alle series die wij verkopen van Jollein. Je gaat ongetwijfeld slagen voor je baby-uitzet, dus veel plezier met shoppen op onze site en natuurlijk veel plezier met je aankoop.