• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Verzorging

De verzorging van je kindje is natuurlijk erg belangrijk. Goed en zacht afdrogen doe je met de hydrofiele doeken van Jollein die veel vocht opnemen en je kindje dus goed droog wordt. Ben je je kindje aan het wassen of aankleden, leg je hem of haar lekker op een waskussen waar je natuurlijk een passende waskussenhoes van Jollein om kan doen voor nog meer comfort. Na het badje kan je je kindje nog lekker warm inpakken in de wikkeldekens. Heerlijk nasoezen van het badje voor het naar bed gaan.

Boxkleden, Voetenzakken en Slaapzakken van Jollein

Jollein werkt met series, wat natuurlijk erg leuk is voor wie alles in dezelfde stijl of kleur wilt voor zijn kindje. Je kan alles op elkaar afstemmen. De materialen waar Jollein mee werkt zijn erg duurzaam en gaan dus jaren mee, ook eventueel nog voor een tweede, derde of.... kindje. Op de boxkleden kan je kindje comfortabel en veilig liggen. De maten van een boxkleed zijn afgestemd op de binnenmaat van een standaard box. De prachtige boxkleden van Jollein koop je natuurlijk bij Babyhuis Casita:
Boxkleed Confetti Knit
Boxkleed Soft Knit
Boxkleed Graphic
Ook een voetenzak mag natuurlijk niet ontbreken in je babyuitzet. Lekker warm in de Maxi-Cosi of de buggy. Door de fijne materialen van deze voetenzakken zal je kindje er ook heerlijk in kunnen slapen.
Voetenzakken Autostoel Groep 0
Voetenzakken Buggy
Echt lekker slapen doet je kindje natuurlijk in een bedje. Een klein kindje trappelt zichzelf nogal een bloot tijdens het slapen. Om tegen te gaan dat je kindje het koud krijgt en wakker wordt doe je hem natuurlijk een slaapzak aan van Jollein. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins, maar wat slapen ze lekker! Kijk hieronder bij de zomer-, winter- en 4 seizoenenslaapzakken:
Zomerslaapzakken Jollein
Winterslaapzakken Jollein
4-Seizoenen slaapzakken
Voor ieder seizoen dus een slaapzak. Genoeg keuze voor iedere ouder, welke kleur of stijl jij ook kiest voor je zoon of dochter.

Jollein Sluiers en Klamboes

Een klamboe van Jollein is een prachtige decoratie in de kinderkamer. Deze klamboes zijn ongeveer 205 cm lang en gemaakt van 100% polyester. Extra voordeel van een klamboe is dat hij in de zomer er ook nog voor zorgt dat je kindje niet wordt gestoken door muggen. De sluiers zijn ongeveer 155 cm lang. Natuurlijk zijn de klamboes en sluiers verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standaard voor de klamboe en de sluier worden niet meegeleverd.