• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Slapen Overig

Wat is het ontzettend belangrijk dat je kindje goed slaapt. Is je kindje goed uitgerust, zal hij of zij vrolijker zijn en dat is voor jou als ouder natuurlijk ook heel fijn. In een slaapzak van Jollein heeft je kindje het niet koud als hij of zij door het woelen de dekentjes weg heeft getrapt. Ideaal dus, dan worden ze ook niet wakker. De slaapzakken zijn onderverdeeld in zomer, winter en 4 seizoenen  slaapzakken. In een slaapnestje slaapt je kindje lekker geborgen en je kan ze in de box of je eigen bed leggen. Ook neem je een slaapnest makkelijk mee als je weg gaat en je kindje ergens moet slapen.

Jollein Sluiers en Klamboes

Een klamboe van Jollein is een prachtige decoratie in de kinderkamer. Deze klamboes zijn ongeveer 205 cm lang en gemaakt van 100% polyester. Extra voordeel van een klamboe is dat hij in de zomer er ook nog voor zorgt dat je kindje niet wordt gestoken door muggen. De sluiers zijn ongeveer 155 cm lang. Natuurlijk zijn de klamboes en sluiers verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standaard voor de klamboe en de sluier worden niet meegeleverd.

Aankleding Babykamer

Aan de meubeltjes van de babykamer besteedt je natuurlijk veel zorg, dat doet iedere ouder. Maar hoe leuk is het om het kamertje nog gezelliger te maken met de accessoires van Jollein. Deze zijn te krijgen in verschillende dessins en kleuren. Je kan dus kiezen voor de decoratie die het beste past bij jouw meubels en stijl. 
Kinderstoeltjes Jollein
Lampen Jollein
Mandjes Jollein
Dit is niet het enige waar je je babykamer nog gezelliger mee kan maken, dus kijk gerust verder naar alle andere decoratie van Jollein. Mocht je na of tijdens het shoppen nog vragen hebben, stel ze dan aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de webshop of onze winkel.