• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Uni

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Deze prachtige dekens van Jollein hebben slechts één kleur. Met een leuk lakentje erbij houd je het bedje van je kindje rustig, maar dankzij de goede kwaliteit, waar Jollein bekend om staat, zal je zoontje of dochtertje het niet koud hebben. Bij Babyhuis Casita kan je terecht voor wieglakens, maar natuurlijk ook voor ledikantlakens.

Aankleding Babykamer

Aan de meubeltjes van de babykamer besteedt je natuurlijk veel zorg, dat doet iedere ouder. Maar hoe leuk is het om het kamertje nog gezelliger te maken met de accessoires van Jollein. Deze zijn te krijgen in verschillende dessins en kleuren. Je kan dus kiezen voor de decoratie die het beste past bij jouw meubels en stijl. 
Kinderstoeltjes Jollein
Lampen Jollein
Mandjes Jollein
Dit is niet het enige waar je je babykamer nog gezelliger mee kan maken, dus kijk gerust verder naar alle andere decoratie van Jollein. Mocht je na of tijdens het shoppen nog vragen hebben, stel ze dan aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de webshop of onze winkel.

Boxkleden, Voetenzakken en Slaapzakken van Jollein

Jollein werkt met series, wat natuurlijk erg leuk is voor wie alles in dezelfde stijl of kleur wilt voor zijn kindje. Je kan alles op elkaar afstemmen. De materialen waar Jollein mee werkt zijn erg duurzaam en gaan dus jaren mee, ook eventueel nog voor een tweede, derde of.... kindje. Op de boxkleden kan je kindje comfortabel en veilig liggen. De maten van een boxkleed zijn afgestemd op de binnenmaat van een standaard box. De prachtige boxkleden van Jollein koop je natuurlijk bij Babyhuis Casita:
Boxkleed Confetti Knit
Boxkleed Soft Knit
Boxkleed Graphic
Ook een voetenzak mag natuurlijk niet ontbreken in je babyuitzet. Lekker warm in de Maxi-Cosi of de buggy. Door de fijne materialen van deze voetenzakken zal je kindje er ook heerlijk in kunnen slapen.
Voetenzakken Autostoel Groep 0
Voetenzakken Buggy
Echt lekker slapen doet je kindje natuurlijk in een bedje. Een klein kindje trappelt zichzelf nogal een bloot tijdens het slapen. Om tegen te gaan dat je kindje het koud krijgt en wakker wordt doe je hem natuurlijk een slaapzak aan van Jollein. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins, maar wat slapen ze lekker! Kijk hieronder bij de zomer-, winter- en 4 seizoenenslaapzakken:
Zomerslaapzakken Jollein
Winterslaapzakken Jollein
4-Seizoenen slaapzakken
Voor ieder seizoen dus een slaapzak. Genoeg keuze voor iedere ouder, welke kleur of stijl jij ook kiest voor je zoon of dochter.