• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Serie Jollein

Wat is er nu leuker om je hele baby-uitzet op elkaar af te stemmen. Jollein vindt dat ook en heeft daarom hele series gemaakt met aankleding voor de babykamer, boxkleden, dekens etc.. Natuurlijk gaat Jollein met zijn tijd mee en ontwerpt de leukste trendy collecties van de nieuwste rages en de laatste mode. Elk jaar zijn er dus weer andere series bij en vallen er af.

Collecties van Jollein

Iedere ouder heeft een andere smaak als het gaat om het inrichten van de babykamer. Gelukkig! Daarom ontwerpt Jollein de leukste, stoerste en schattigste collecties waar voor iedereen wel een stijl bij zit. Weet je al of je een jongen of een meisje krijgt? Hou je zelf van zwart en wit, of juist van kleur? Wil je de babykamer neutraal houden en juist met accessoires de sfeer maken? Bij de collecties van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen zit er altijd iets voor je bij:
- Collectie Flamingo
- Collectie Penguin
- Collectie Cactus
- Collectie Indians
Deze collecties zijn slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Kijk hier voor alle series die wij verkopen van Jollein. Je gaat ongetwijfeld slagen voor je baby-uitzet, dus veel plezier met shoppen op onze site en natuurlijk veel plezier met je aankoop.

Aankleding Babykamer

Aan de meubeltjes van de babykamer besteedt je natuurlijk veel zorg, dat doet iedere ouder. Maar hoe leuk is het om het kamertje nog gezelliger te maken met de accessoires van Jollein. Deze zijn te krijgen in verschillende dessins en kleuren. Je kan dus kiezen voor de decoratie die het beste past bij jouw meubels en stijl. 
- Kinderstoeltjes Jollein
- Lampen Jollein
- Mandjes Jollein
Dit is niet het enige waar je je babykamer nog gezelliger mee kan maken, dus kijk gerust verder naar alle andere decoratie van Jollein. Mocht je na of tijdens het shoppen nog vragen hebben, stel ze dan aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de webshop of onze winkel.