• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

In de box

In de box

Van hoog naar laag sorteren
10 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
10 product(en) gevonden

Lekker je kindje heel de dag bij je in de buurt? Heerlijk rondkijken in de box en af en toe ook lekker slapen. De boxkleden van Jollein zijn zacht en comfortabel. De boxdekken zijn boxkleden die geplastificeerd zijn en dus makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Een boxmatras van ABZ kan je opleuken met de vele kleurtjes hoeslakens van Jollein. Ook voor in de box kan je met Jollein dus alle kanten op.

Mutsjes en Sjaaltjes van Jollein

Wat is er nu leuker dat je kindje er ook om op te vreten uit ziet in de winter. Mutsje op en sjaaltje om. Lekker warm en nog mooi ook. Dankzij de neutrale kleuren passen de mutsjes en sjaaltjes van Jollein bij alle jasjes. Er zijn verschillende kleuren, uitvoeringen en maten verkrijgbaar bij Babyhuis Casita. Kijk dus goed of je de juiste maat hebt gekozen!:
- Mutsjes 2 tot 9 maanden
- Mutsjes 9 tot 18 maanden
- Sjaaltjes
Deze heerlijke, zachte sjaaltjes en mutsjes zijn dus ideaal voor de koude winterdagen en zijn gemaakt van 100 % katoen.

Slaapnestjes en Kruikenzakken van Jollein

Slapen is heel belangrijk voor je kindje. Zo worden ze groot! De mooie slaapnestjes van Jollein zijn heerlijk voor je baby tijdens de eerste weken. Juist in deze periode heeft je kindje behoefte aan een veilige en knusse omgeving. Je kan het slaapnestje in de wieg, het ledikant of in de box leggen. Heb je een kindje dat 's nachts onrustig is, kan je je kindje lekker en veilig bij jou in bed leggen. Zo kan jij ook een paar uur genieten van je nachtrust, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken of je kindje wel veilig slaapt. Ook is het babynestje makkelijk om mee te nemen op visite, want je kan het overal neerleggen en je kindje kan lekker slapen. Met de handige treklintjes kan je het nestje groter of kleiner maken.
Als je kindje net geboren is, heeft het soms moeite om zijn of haar warmte al goed vast te houden. Met een beetje hulp van een kruik is dat probleem dus snel opgelost. Met een mooie kruikenzak  van Jollein er omheen kan je kindje zich niet branden aan de kruik. De kruikenzakken van Jollein houden de warmte van de kruik goed vast en zijn eenvoudig en stevig dicht te strikken door middel van de aangestikte bijpassende band.