• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Regenhoes

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Iedere ouder houdt zijn of haar kindje natuurlijk het liefste droog en uit de wind. Met de regenhoezen van Jollein voor de autostoel Groep 0, buggy en kinderwagen is dat geen probleem. De hoezen zijn transparant, dus kan je je kindje altijd zien. Maar ook je kindje kan alles om zich heen zien. Hoe fijn is dat, zo verveeld het zich stukken minder snel.

Comfortbags en Zonnekappen van Jollein

Bij de accessoires voor onderweg van Jollein heb je bij Babyhuis Casita voetenzakken, wikkeldekens en zonnekappen. Alles in verschillende kleuren, stoffen en dessins. Kijk snel welke jij het mooiste vindt en stel een leuk setje samen:
Comfortbags Jollein
Zonnekappen Jollein
Wikkeldekens Jollein
De binnenkant van de prachtige comfortbags zijn uitgevoerd in 100% katoen, er zijn er ook die gevoerd zijn met heerlijk zachte teddy fleece en je kindje dus lekker warm houden in de winter. Kijk dus goed welke je besteld! De meeste zijn uitgevoerd voor een drie- en vijfpuntsgordel.

Collecties van Jollein

Iedere ouder heeft een andere smaak als het gaat om het inrichten van de babykamer. Gelukkig! Daarom ontwerpt Jollein de leukste, stoerste en schattigste collecties waar voor iedereen wel een stijl bij zit. Weet je al of je een jongen of een meisje krijgt? Hou je zelf van zwart en wit, of juist van kleur? Wil je de babykamer neutraal houden en juist met accessoires de sfeer maken? Bij de collecties van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen zit er altijd iets voor je bij:
Collectie Graphic
Collectie Confetti
Collectie Clouds
- Collectie Sweet Bunny
Met al deze prachtige collecties ga je ongetwijfeld slagen voor je baby-uitzet, dus veel plezier met shoppen op onze site en natuurlijk veel plezier met je aankoop.