• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Mandje

Van hoog naar laag sorteren
7 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
7 product(en) gevonden

Voel jij je prettiger bij een opgeruimde kamer en commode, dan moet je zeker een opbergmand of commode mandje van Jollein aanschaffen. Verzorgingsspulletjes van je kindje ruim je netjes op in een commodemandje en het speelgoed kan je kwijt in de XL mand  van canvas. Nooit meer een rommelige aanblik van de babykamer als je de deur opent. Wat een heerlijk gevoel!

Aankleding Babykamer

Aan de meubeltjes van de babykamer besteedt je natuurlijk veel zorg, dat doet iedere ouder. Maar hoe leuk is het om het kamertje nog gezelliger te maken met de accessoires van Jollein. Deze zijn te krijgen in verschillende dessins en kleuren. Je kan dus kiezen voor de decoratie die het beste past bij jouw meubels en stijl. 
Kinderstoeltjes Jollein
Lampen Jollein
Mandjes Jollein
Dit is niet het enige waar je je babykamer nog gezelliger mee kan maken, dus kijk gerust verder naar alle andere decoratie van Jollein. Mocht je na of tijdens het shoppen nog vragen hebben, stel ze dan aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de webshop of onze winkel.

Collecties van Jollein

Iedere ouder heeft een andere smaak als het gaat om het inrichten van de babykamer. Gelukkig! Daarom ontwerpt Jollein de leukste, stoerste en schattigste collecties waar voor iedereen wel een stijl bij zit. Weet je al of je een jongen of een meisje krijgt? Hou je zelf van zwart en wit, of juist van kleur? Wil je de babykamer neutraal houden en juist met accessoires de sfeer maken? Bij de collecties van Jollein die we bij Babyhuis Casita verkopen zit er altijd iets voor je bij:
Collectie Flamingo
Collectie Penguin
Collectie Cactus
Collectie Indians
Deze collecties zijn slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. Kijk hier voor alle series die wij verkopen van Jollein. Je gaat ongetwijfeld slagen voor je baby-uitzet, dus veel plezier met shoppen op onze site en natuurlijk veel plezier met je aankoop.