• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Lamp

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Om de verlichting van de babykamer wat sfeervoller te maken, kan je ook bij Babyhuis Casita terecht. De hanglampen van Jollein worden geleverd zonder pendel en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Erg leuk om te combineren met andere producten van Jollein.

Aankleding Babykamer

Aan de meubeltjes van de babykamer besteedt je natuurlijk veel zorg, dat doet iedere ouder. Maar hoe leuk is het om het kamertje nog gezelliger te maken met de accessoires van Jollein. Deze zijn te krijgen in verschillende dessins en kleuren. Je kan dus kiezen voor de decoratie die het beste past bij jouw meubels en stijl. 
Kinderstoeltjes Jollein
Lampen Jollein
Mandjes Jollein
Dit is niet het enige waar je je babykamer nog gezelliger mee kan maken, dus kijk gerust verder naar alle andere decoratie van Jollein. Mocht je na of tijdens het shoppen nog vragen hebben, stel ze dan aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de webshop of onze winkel.

Beddengoed van Jollein

Ook voor de aankleding van het bedje van je kindje ben je natuurlijk bij Jollein aan het juiste adres. Bij Babyhuis Casita hebben we het beddengoed onderverdeeld in de volgende categorieën:
Hoeslakens
Lakens
Dekens
Overtrekken
Er zijn heel veel verschillende series, kleuren, dessins en stoffen voor het beddengoed. Wil je graag een kleurtje, een mooi werkje of liever een effen deken of lakentje? Kijk dan goed rond en pas de lakentjes, dekentjes, hoeslakentjes en eventuele dekbedovertrekjes bij elkaar aan om zo een mooi geheel van het babykamertje te krijgen. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze bekwame en vriendelijke medewerkers van de klantenservice of in de winkel!