• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Accessoires

Accessoires

Met de accessoires van Jollein maak je helemaal de blits. Mooi vormgegeven en afgewerkte decoratie die ook nog eens gemaakt zijn van prachtige stoffen. Gemaakt in verschillende kleuren, dus voor iedere babykamer of woonkamer zit er wel wat bij. De leuke knuffels van Jollein zijn natuurlijk heerlijk om mee te knuffelen, maar staan ook nog eens leuk en gezellig op de commode of in de hoek van het bedje van je kindje.

Hydrofiele producten van Jollein

Bij de verzorging van je kindje maak je natuurlijk gebruik van hydrofiele producten. Deze hydrofiele doeken zijn super absorberend en nemen dus veel vocht op. Ideaal om je kindje mee af te drogen als het in bad is geweest. De doeken drogen snel, dus als je ze op 95 graden hebt gewassen zijn ze zo weer droog en klaar voor gebruik. Hydrofiele producten gaan jarenlang mee en en hoe meer je ze wast en in de droger doet, hoe zachter ze worden. Ook dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Bij Jollein hebben ze hydrofiele producten ontworpen in verschillende maten, kleuren en dessins. Kijk snel verder voor welke producten jij of je kindje het fijnste vinden en die het beste passen bij jouw uitzet:
- Hydrofiele multidoeken
- Hydrofiele luiers
- Hydrofiele washandjes
- Hydrofiele monddoekjes
Met alles wat hydrofiel is kan je je kindje nog fijner, hygiënischer en zachter verzorgen. Welke (groot) ouder wil dat nu niet! Ook is het nog eens heel leuk om zoiets cadeau te geven.

Boxopbergzakken en Stoelverkleiners van Jollein

Erg handig om de box een beetje opgeruimd en leeg te houden zodat je kindje er ook nog in kan, zijn de opbergzakken van Jollein. Mooi vormgegeven en ook weer in de gebruikelijke verschillende dessins en kleurtjes. Er past er vast één bij jouw interieur of box. Misschien vind je het handig om een opbergzak aan het ledikantje te hangen. Dat kan natuurlijk ook. Speelgoed erin en ook de baby- of kinderkamer is netjes opgeruimd!
Zeker als je kindje nog klein is en nog niet super stevig kan zitten, is een stoelverkleiner ideaal. De verkleiners van Jollein zijn uitgevoerd in geplastificeerd polyester dat makkelijk is schoon te maken met een vochtig doekje. Ideaal voor kindjes die nogal eens knoeien!