• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Greentom

Greentom

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Greentom Upp

De wandelwagen Greentom Upp is ontworpen met het doel om een steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Greentom Upp is dan ook een écht Nederlands ontwerp en wordt gemaakt van hoogwaardige, hergebruikte kunststof, hierdoor is deze kinderwagen licht en oersterk en daarom ook heel bijzonder.

Greentom Upp is volledig gemaakt van gerecyclede kunststoffen, het frame van gerecycled polypropeen en de zitting van gerecyclede petflessen (frisdrankflessen). De Upp is licht en stevig en door het eenvoudige inklapsysteem tover je de wandelwagen in een handomdraai om tot een handzaam pakket, dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Door de Greentom te gebruiken zul je merken dat je met een mooie, stoere en ongekunstelde wandelwagen zonder onnodige opsmuk comfortabel kunt lopen wat een genot is voor ouder en kind.

Zowel de wielen, anti-lek banden (schuimrubber), als zwenkdelen van Greentom Upp zijn voorzien van dubbele kogellagering, waardoor de wagen extreem wendbaar is. In combinatie met de ergonomische en gewatteerde zitting, de verstelbare zonnekap en de verstelbare rugleuning reizen jullie in alle comfort.