• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Bébé-Jou Bad(set)

Bébé-Jou Bad(set)

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
5 product(en) gevonden

Bij Babyhuis Casita hebben we van het merk Bébé-Jou complete badsets in ons assortiment. Een Bébé-Jou badset is ideaal voor je baby-uitzet. De badset bestaat uit een: thermobad, luieremmer, kam, borstel, schaar, manicure set, easy wipe box en aankleedkussen. Een ontzettend handige set die je helpt om je kindje goed te kunnen verzorgen. We hebben de Bebe Jou badset in diverse kleuren verkrijgbaar. Neem snel een kijkje. 

Badstandaard 

Bij de complete Bébé-Jou badset ontvang je een thermobad. Bij Babyhuis Casita hebben we twee verschillende badstandaards in ons assortiment. Het thermobad is op één veilige manier op het badstandaard te ztten. Zo weet je zeker dat het badje goed staat. Ook voor de ouders en verzorgers van de baby is de houding tijdens het badderen van belang. 
De badstandaard is verkrijgbaar in twee hoogtes: 98 cm en 103 cm. 
* Badstandaard 98 cm
* Badstandaard 103 cm
De badstandaards van Bébé-Jou zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die passen perfect bij de kleur van het thermobad. 

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je bestelt vandaag voor 16.00 uur dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.