• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Loopfietsjes

Loopfietsjes

Van hoog naar laag sorteren
40 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
40 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waar let je op bij de aanschaf van een loopfiets? Belangrijk is de hoogte, het zadel, de banden en het materiaal van het frame. Meet de beenlengte van je kindje op voor je gaat kiezen. Deze beenlengte moet overeen komen met de zadelhoogte van de loopfiets. Is dit het geval dan past de fiets gegarandeerd.
Er gaat een wereld open voor je kindje als het op een loopfietsje erop uit kan. Het leert zijn of haar evenwicht bewaren, te balanceren en ze zijn ineens mobiel, dit alles zorgt ervoor dat het zelfvertrouwen groeit. Na het loopfietsje stappen kinderen moeiteloos over op een kinderfiets zonder zijwieltjes. Loopfietsjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

Retro Loopfiets 1 en 2 jaar

Natuurlijk is er ook een loopfietsje op de markt waarmee je kindje al eerder op avontuur kan gaan. We hebben het dan over de Billy Pepino Balance, een klein formaat loopfietsje waar ook kleinere kindjes die nog maar pas kunnen lopen op weg kunnen. Dankzij de verschillende kleurtjes van dit fietsje kan je kiezen welke het beste past bij jouw jongen of meisje. Let wel op, dit fietsje is echt voor de allerkleinsten.
Is je kindje te groot geworden voor dit fietsje, stap je over naar bijvoorbeeld de loopfiets van Kiddimoto, die ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is.

Houten Loopfiets

Een houten loopfietsje is voor kleine kinderen heel leuk om mee te spelen. Daarnaast heeft een loopfiets die gemaakt is van hout een authentieke uitstraling. Het houten frame heeft veel toegevoegde waarde voor het uiterlijk van de houten loopfiets en geeft de loopfiets een degelijke en robuuste uiterlijk. Bij Babyhuis Casita hebben we houten loopfietsen in onze collectie van:
- Kiddimoto
- Simply voor kids
Natuurlijk is het ook erg belangrijk dat je kindje zich zo min mogelijk kan bezeren als het fanatiek aan het spelen is met het loopfietsje. Kijk daarom ook eens bij onze helmpjes en handschoenen. Wat ook erg leuk is dat je de helmpjes, handschoentjes en fietsjes van Kiddimoto goed te combineren zijn.