• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Quinny Buzz Xtra

Quinny Buzz Xtra

De Quinny Buzz Xtra gaat verder dan andere kinderwagens. De Quinny Buzz Xtra is ontworpen met een sterke uitstraling. Dit mede door zijn stoere wielen die elk terrein aankunnen. Een mooie, stevige en degelijke kinderwagen voor een mooie prijs. Bij Babyhuis Casita kun je de Quinny Buzz Xtra als een complete kinderwagen kopen. Dan beschik je over het frame, de wandelwagenzitting en de reiswieg. Maar uiteraard kun je bij Babyhuis Casita ook de losse onderdelen van de Buzz Xtra kopen. Zo kun je de wandelwagen los kopen en de reiswieg van de Buzz Xtra is ook los te bestellen. 

Accessoires Quinny Buzz Xtra

Quinny kinderwagen biedt ook praktische en mooie accessoires om het voor jou en je kindje zo comfortabel mogelijk te maken. Op een zonnige dag is het belangrijk dat het gevoelige huidje van je kindje beschermd wordt, hiervoor biedt Quinny een bijpassende parasol. In de winter kan het ook koud worden in de wandelwagen, maar dit is verleden tijd door de heerlijk warme voetenzak. De bekerhouder klik je eenvoudig aan het frame vast zodat je altijd je drankje of de fles binnen handbereik heeft. Zo wordt een ritje met de Quinny Buzz Xtra kinderwagen een groot plezier!

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar jouw partner voor al je babyartikelen. Je hebt bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.