• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Mutsy

Mutsy

De Mutsy kinderwagen is een veelzijdige kinderwagen met vele extra’s. niet alleen is de Mutsy kinderwagen mooi om te zien, hij rijdt nog eens heerlijk ook. Met een Mutsy heb je niet door dat je een kinderwagen aan het duwen bent, omdat het zo weinig moeite kost. De Mutsy kinderwagen is geschikt voor elk type terrein en zal jou en je kindje overal moeiteloos naar toe brengen. Een Mutsy is heel eenvoudig in te klappen, te dragen en te vervoeren in de auto bijvoorbeeld. 
Bij Babyhuis Casita hebben we twee type Mutsy uitvoeringen. 
- Mutsy Igo. De Mutsy Igo is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en je kan ook zelf je kleur frame kiezen. Je hebt de keuze uit een kleur frame: zwart, zilver en grijs. De Mutsy Igo is een luxe kinderwagen en een genot om te gebruiken. De Igo beschikt over een ultralight LITE-reiswieg van slechts 3.4 kg. Het zitje van de Igo kinderwagen kan in twee richtingen op het frame geklikt worden. Dit is ontzettend handig. Wil jij zelf je kindje zien tijdens een wandeling of wil je dat je kindje om zich heen kan kijken tijdens het wandelen? Je kan het zelf bepalen en je kan het omwisselen. 
Verder is de rug- en beensteun van het zitje volledig verstelbaar tot een ideale slaappositie en kan de kap groter gemaakt worden, wat heel handig is in de ligstand. De Mutsy Igo beschikt over luchtbanden en lichtgewicht foambanden. 
- Mutsy Evo. De Mutsy Evo kinderwagen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en frames. Je kan zelf kiezen welke kleur kinderwagen en frame je graag wilt ontvangen. De Mutsy Evo heeft een mooi strak design en is zeer licht in gewicht (slechts 8 kg). Deze kinderwagen is zeer compact en makkelijk in te klappen. De Mutsy Evo is een complete kinderwagen voor een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Handig aan de Evo is dat deze een verstelbare rugleuning heeft, verstelbare duwstang en een omkeerbare zitting. 
Bij Babyhuis Casita hebben wij scherpe aanbiedingen en bieden wij complete kinderwagens aan inclusief de bijpassende accessoires.

Accessoires Mutsy Kinderwagen

Om je Mutsy kinderwagen compleet te maken kun je ook onze accessoires van Mutsy bekijken. We hebben bijpassende voetenzakken, parasols, verzorgingstassen, autostoelen, adaptarsets en regenhoezen. 
Accessoires Mutsy Igo: 
Voetenzak Mutsy Igo, heerlijke warme voetenzakken voor de Mutsy Igo kinderwagen. 
Verzorgingstas Mutsy Igo, mooie bijpassende verzorgingstas voor als je op stap gaat met je kindje. Je hebt alles bij de hand in je mooie hippe verzorgingstas van Mutsy.
Parasol Mutsy Igo, een mooie bijpassende parasol om je kinderwagen compleet te maken. In de zomer is het fijn dat je, je kindje uit de zon kunt houden met behulp van deze mooie parasol. 
Accessoires Mutsy Evo:
Mutsy Evo Voetenzak, heerlijke warme voetenzak voor in de Mutsy Evo kinderwagen.
Mutsy Evo Verzorgingstas, mooie bijpassende verzorgingstas voor als je op stap gaat met je kindje. Je hebt alles bij de hand in je mooie hippe verzorgingstas van Mutsy.
Mutsy Evo Parasol, een mooie bijpassende parasol om je kinderwagen compleet te maken. In de zomer is het fijn dat je, je kindje uit de zon kunt houden met behulp van deze mooie parasol. 
Mutsy Evo Safe2Go autostoel, een bijpassend autostoel dat je zo op je kinderwagen Evo kunt klikken met behulp van de bijbehorende adapters.

Ruim 50 jaar ervaring

Babyhuis Casita is de ideale partner voor uw babyproducten. Indien het product op voorraad is, dan heeft u de producten morgen al in huis. Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring en is dus een hele betrouwbare partner voor uw babyartikelen.