• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Mountain Buggy

Mountain Buggy is ontstaan uit de ontevredenheid van een vader die graag met zijn kindje de bergen in wilde. Een kinderwagen die je in staat stelt om mee te gaan winkelen totaan bergpaden ontdekken. Dat kan met de Mountain Buggy. Het merk blijft ontwikkelen en bewegen om zo nieuwe producten te ontdekken en de bestaande producten te optimaliseren. Mountain Buggy bied je de kans om van baby tot peuter de bergpaden tot de stad te ontdekken!
Mountain Buggy produceert veelzijde en degelijke kinderwagen voor alle soorten terreinen. Vooral voor de actieve ouders biedt deze kinderwagen uitkomst. Ga je winkelen, hardlopen, hiken, een drukke stad bezoeken, het is allemaal geen probleem met deze kinderwagen. De kinderwagen is zeer wendbaar door de voorwielen die 360 graden kunnen draaien. De driewieler beschikt over luchtbanden en een perfecte vering door de verticale buis tussen de achteras en de zitting. Door het aluminium frame  is deze lichtgewicht en eenvoudig in te klappen, dus ook gemakkelijk mee te nemen. Mountain Buggy gaat zo’n 5 jaar mee door de stevige zitting die je van een normale stand tot een horizontale ligstand kunt stellen. Zo kan je kindje uitrusten terwijl jij aan het hardlopen bent!

Accessoires Mountain Buggy

Mountain Buggy biedt ook een diversiteit aan accessoires. Mountain Buggy heeft ook een speciale storm- en suncover. De stormcover beschermt je kindje tegen wind, regen en insecten. De suncover beschermt je kindje tegen insecten en uv-straling. Door middel van een venster in de covers kun je toch goed contact houden met je kindje. Ook tijdens de koude winterdagen biedt de kinderwagen voldoende bescherming door een heerlijke warme voetenzak. Met de adapters kun je een autostoeltje op het frame plaatsen. Mountain Buggy heeft als accessoire ook de Freerider. Dit is een meerijdplankje dat door middel van een connector aan de kinderwagen bevestigd kan worden. De Freerider is zo ontworpen dat je het in enkele handelingen kan veranderen van een meerijdplankje in een stepje. Zo wordt het ook voor een broertje of kindje een leuk ritje! Mountain Buggy bied je nog meer accessoires en mogelijkheden, wil je meer weten of zien, neem gerust een kijkje in de winkel of webshop!

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien de producten op voorraad zijn en je hebt vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten.