• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi

De Maxi Cosi kinderwagen is een ideale kinderwagen voor iedere ouder. De Maxi Cosi kinderwagen is ontwikkeld met het oog voor het welzijn van de baby en combineert een fraai uiterlijk met comfort en veiligheid. Wat de wandelwagen zo uniek maakt, is dat je kindje niet alleen heel comfortabel ligt en tegen alle weersomstandigheden beschermt is, maar ook dat de kinderwagen meegroeit met je kindje. De Maxi Cosi kinderwagen is geschikt voor pas geboren baby’s tot aan kinderen van ongeveer vier jaar. De Maxi Cosi kinderwagen is in 6 standen te verstellen en aan te passen aan de wensen van de ouder en de baby. Je zal heel wat kilometers af wandelen met de kinderwagen, zeker het eerste jaar en daarom is het belangrijk dat de kinderwagen van hoogwaardige kwaliteit is. De Maxi Cosi kinderwagen heeft nog veel meer te bieden. Neem eens een kijkje op de webshop en kies de Maxi Cosi kinderwagen die het beste bij je wensen past.

Maxi Cosi Mura 4

De Maxi Cosi Mura 4 is een robuuste kinderwagen en is ontwikkeld voor het comfort van jou en je kindje. Met de Maxi-Cosi Mura Plus 4 beleef je urenlang wandelplezier in de stad, bos of duinen. Deze complete Mura 4 onderscheid zich door de royale zonnekap die in elke van de 6 standen bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. 
De banden van de kinderwagen zijn met foam geïnjecteerd, zodat er nooit een lekke band kan ontstaan tijdens je wandeling. Deze complete kinderwagen geeft je een flexibel reissysteem. Je kunt een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame plaatsen, een reiswieg en je beschikt over een wandelwagen, waar je kindje tot ca. 4 jaar in kan zitten. Kortom de Maxi Cosi Mura 4 is een kinderwagen waar je jarenlang plezier aan beleeft. Bij Babyhuis Casita hebben we de Maxi-Cosi Mura Plus 4 in verschillende kleuren en met bijpassende accessoires zoals een voetenzak, parasol en verzorgingstas.

Ruim 50 jaar ervaring

Babyhuis Casita is de ideale partner voor uw babyproducten. Indien het product op voorraad is, dan heeft u de producten morgen al in huis. Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring en is dus een hele betrouwbare partner voor uw babyartikelen.