• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Kinderwagen Tweeling

Ben je in verwachting en heb je het geluk om twee wondertjes te verwachten? Dan is het belangrijk om een goede keuze te maken betreft een kinderwagen waar je alle twee je kindjes in kan vervoeren. Bij Babyhuis Casita denken we met je mee betreft een tweeling kinderwagen. Belangrijk bij het uitzoeken van een dubbele kinderwagen is het comfort en veiligheid van je tweeling. En uiteraard wil je ook kunnen stralen met je tweelingkinderwagen. Bij Babyhuis Casita hebben wij tweeling kinderwagens, tweeling buggy's en duo kinderwagens. Bij een duo kinderwagen kun je twee kindjes vervoeren. Een duo wagen is voor een baby en een wat ouder kindje die nog in een buggy past. 
Benieuwd naar ons assortiment? 
- Maclaren Buggy Twin Techno XT Black
- Chicco Buggy Echo Twin Coal
- Mountain Buggy Duet Kinderwagen

Bijpassende voetenzakken

Bij een kinderwagen tweeling heb je uiteraard ook een bijpassende voetenzak nodig. Wat leuk is bij een tweeling dat je met twee verschillende kleuren kan werken, maar uiteraard ook met dezelfde kleuren. Je kan hier je oneindig mee variëren. Bij Babyhuis Casita hebben we leuke bijpassende voetenzakken voor elke tweeling buggy en tweeling kinderwagen. Benieuwd naar ons assortiment voetenzakken? Neem snel een kijkje.
- Koeka Voetenzak
- Joolz voetenzak
- Mima voetenzak
- Mountain Buggy voetenzak

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu opzoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.