• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Voetenzak Kinderwagen

Van hoog naar laag sorteren
16 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
16 product(en) gevonden

Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim assortiment voetenzakken voor in de kinderwagen. Bij alle kinderwagens hebben we de bijpassende voetenzakken in ons assortiment. Ontzettend leuk dat de voetenzak matcht met de rest van de kinderwagen. Maar uiteraard hebben we ook universele voetenzakken in ons assortiment. Zoals de voetenzak van Baby's Only of Topmark. Een voetenzak voor de kinderwagen zorgt ervoor dat je kindje het aangenaam heeft tijdens een wandeling. Je kindje is daardoor beschermt tegen de kou en de wind. 

Kinderwagen Accessoires

Andere accessoires om je kinderwagen compleet te maken zijn, zonnekappen, parasols, regenbekleding en meerijdplankjes. Een zonnekap beschermt je kindje tegen de felle zon en wind. Je maakt de zonnekap vast aan de kinderwagen en deze zonnekappen zijn er in diverse kleuren. Je loopt helemaal in stijl me een bijpassende parasol. De parasol zorgt ervoor dat je kindje niet in de felle zon hoeft te liggen tijdens een wandeling. En ga je met je gezin eropuit en heb je meerdere kindjes, dan is een meerijdplankje een niet te missen item voor je kinderwagen. Meerijdplankjes hebben we van verschillende merken. Kijk goed voordat je een meerijdplankje bestelt of deze op je kinderwagen past.

Gratis bezorging

Babyhuis Casita bezorgt gratis je producten aan huis. Bestel vandaag nog voor 16.00 uur je product en je hebt het deze morgen al in huis. Babyhuis Casita is je betrouwbare leverancier voor al je babyspullen. Ben je op zoek naar een boxkleed of een leuke kinderstoel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.