• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Meerijdplankje

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
9 product(en) gevonden

Meerijdplankje

Wil je een plankje achter je kinderwagen waar de grote broer of zus op kan staan? Bij Babyhuis Casita hebben we voor diverse type kinderwagens een meerijdplankje. Een meerijdplankje is ideaal als je op stap gaat met twee kinderen. De één ligt of zit in de kinderwagen en de andere staat op het meerijdplankje. Ideaal voor de ouders, want zo kun je toch lekker doorstappen en hoef je niet te wachten op je zoon of dochter die mee loopt. De meeste meerijdplankjes kunnen kinderen dragen tot een maximaal gewicht van 20 kg. 
Bij Babyhuis Casita hebben wij van de volgende merken meerijdplankjes in ons assortiment.
- Maxi-Cosi Meerijdplankje
- Bumprider Meerijdplankje
- Mountain Buggy Freerider
- Joolz Meerijdplankje

Parasol kinderwagen

Een andere leuke accessoire voor je kinderwagen is een bijpassende parasol. Bij Babyhuis Casita hebben wij uiteraard ook parasollen in ons assortiment. Een parasol is ideaal voor in de zomer. Je kunt je kindje op deze manier uit de zon houden en het past heel mooi bij je kinderwagen.  

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. Al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je bestelt vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.