• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Kinderwagen Accessoires

Op zoek naar bijpassende accessoires voor je kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. Ga je op pad met je kinderen? Dan is een meerijdplankje voor het oudere broertje of zusje een ideale accessoire. Ga je naar buiten en schijnt de zon? Dan is het fijn om een bijpassende parasol op je kinderwagen te plaatsen. Je beschermt je kindje tegen het felle licht van de brandende zon. En wil je, je kinderwagen oppimpen dan hebben wij leuke hippe hoezen in ons assortiment om de duwstang en valbeugel een ander kleurtje te geven. 

Bijpassende voetenzakken

Bij een kinderwagen heb je uiteraard ook een bijpassende voetenzak nodig. Bij Babyhuis Casita hebben we leuke bijpassende voetenzakken voor elke wandelwagen. Benieuwd naar ons assortiment voetenzakken? Neem snel een kijkje.
- Koeka Voetenzak
- Joolz voetenzak
- Mima voetenzak
- Mountain Buggy voetenzak

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu opzoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 10.000 producten.