• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Joolz Hub

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deze kinderwagen van Joolz neem je makkelijk overal mee naar toe. De Hub is zeer wendbaar en zeer comfortabel voor je kindje. Doordat hij makkelijk is in te klappen en te dragen, is het geen probleem om hem thuis op te bergen zonder dat hij in de weg staat.

Kinderwagens van Joolz

Natuurlijk heeft Babyhuis Casita ook andere kinderwagens van Joolz in het assoriment. De Joolz Day² en Joolz Geo² is geschikt voor iedere ouder. De Joolz Geo² groeit gewoon met je mee, terwijl hij net zo compact en manoeuvreerbaar blijft als altijd. Door de hoge kwaliteit kun je de kinderwagen opnieuw gebruiken wanneer je weer een kindje verwacht. De Joolz bestaat uit meedere collecties. De Earth collectie is geïnspireerd op de natuur en een echte ode aan de schoonheid van de aarde. De Joolz Studio zit vol met stijlvolle details, die zorgen voor een vleugje Franse romantiek en de Joolz Quadro is geïnspireerd op het mooie Italiaanse leven. Alle details zie je zeker terug in het design van de kinderwagens. De Joolz kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor iedere ouder is er wel wat wils en je smaak zal er zeker tussen zitten.

Kinderwagens van verschillende merken

Omdat iedere ouder andere eisen stelt aan een kinderwagen, ontwerpen de verschillende leveranciers ieder zijn eigen wagen met de kenmerken die zij belangrijk vinden. Bedenk van te voren dus goed wat jij belangrijk vind voor jouw kinderwagen. Ga je veel de natuur in of ben je echt een stadsmens, dat is belangrijk om af te wegen in verband de wielen die onder de wagen zitten. Maar ook voor de vering is dit een belangrijk detail. Kijk eens bij onze volgende kinderwagens:
- Kinderwagens Maxi-Cosi
- Kinderwagens Mutsy
- Kinderwagens Cybex
Mocht je na het zien van al deze kinderwagens nog speciefieke vragen hebben? Vraag ze dan gerust aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van onze klantenservice en winkel.