• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Joolz Geo Earth

Van hoog naar laag sorteren
11 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
11 product(en) gevonden

De Joolz Geo kinderwagen is een multifuncionele kinderwagen en is gericht op de toekomst. Ben je in verwachting van je eerste kindje en hoop je in de toekomst nog een tweede kindje te mogen verwachten dan is de Joolz Geo een perfecte kinderwagen. Deze kinderwagen is namelijk geschikt voor een ouder en jonger kindje. En een derde optie is dat je deze kinderwagen als tweeling wagen kunt gebruiken. Door dit ontwerp ben je voorbereid op een toekomst met kinderen. 
De Joolz Geo1 met 1 kindje gebruiken? Deze complete kinderwagen bestaat uit een reiswieg, frame, wandelwagenzitting en XL boodschappenmand. Verwacht je een tweede kindje? Dan kun je de XL boodschappenmand vervangen en hier de uitbreidingsset op plaatsen. Je koopt dan de Joolz Geo uitbreidingsset en je bent klaar om twee kindjes te vervoeren. 
De Joolz Geo bestaat uit de volgende modellen.
* Joolz Geo Mono is een complete kinderwagen waar je één kindje mee kan vervoeren. Hier kun je later de uitbreidingsset op plaatsen zodat je twee kindjes kunt vervoeren.
* Joolz Geo Duo is een complete kinderwagen waarin je twee kindjes kunt vervoeren. Een baby kan onderin de reiswieg liggen en het oudere kindje kan in de wandelwagenzitting zitten. Is het jongste kindje groot genoeg om in de wandelwagenzitting te zitten, dan vervang je de reiswieg voor de XL boodschappenmand die er ook standaard wordt bijgeleverd. 
* Joolz Geo Twin is een tweeling kinderwagen. In de eerste fase liggen je kindjes in de reiswieg en later kunnen beide kindjes ieder in een zitting plaats nemen. 

Meerijdplankje Joolz

Het meerijdplankje Joolz is ontzettend handig wanneer je op pad gaat met je kinderen. Het jongste kindje ligt in de Joolz kinderwagen en het oudste kindje kan meerijden op het bijpassende  Joolz meerijdplankje. Deze accessoire is gemakkelijk op te klappen wanneer hij niet wordt gebruikt. Daarnaast kun je te allen tijde gebruik blijven maken van de rem. 
Het meerijdplankje is ruim en stevig het plankje kan een gewicht van 20 kg dragen. Het is eenvoudig aan de kinderwagen te bevestigen en kan ook mee ingeklapt worden.

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar je partner voor al je babyartikelen. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.